Wil jij van de Wereldhavendagen genieten (7 t/m 9 september 2018) en meehelpen aan een schone stad? Word goudzoeker en doe mee aan de Aan de Bak-opruimactie.

Aan de bak-opruimactie
Tijdens de Wereldhavendagen gaan wij samen aan de bak. We maken de Boompjes, de Erasmusbrug en de Rijnhaven plasticvrij. Wat we daarna met al dat plastic doen? Daar maken we weer wat moois van. Want zooi is mooi!

Bouw mee aan een gouden Plastic Whale
Het ingezamelde plastic verwerken we in een unieke gouden Plastic Whale: een designsloep waarmee we plastic vissen. Zo houden we de Rotterdamse wateren en oevers schoon.

Gouden Plastic Whale impressie

Wanneer en waar?
De Aan de Bak-opruimacties zijn vrijdag 7 en zaterdag 8 september van 14.00 tot 16.00 uur. We starten om 14.00 uur in de Rijnhaven. Sluit je liever later aan? Geen probleem. Je herkent ons opruimteam aan de gouden ‘Van Zooi naar Mooi’-hesjes, Aan de Bak-shirts en pratende mobiele afvalbakken.

Deel je opruimselfie en win!
Plastic opruimen én mooie prijzen winnen? Het kan! Deel jouw opruimselfie op Instagram met #GoudenPlasticWhale en maak kans op een nachtje slapen in een Wikkelboat, meevaren met de Plastic Whale en nog veel meer.

Meer weten en aanmelden
Lees meer over de opruimactie op www.aandebak.org en meld je aan als goudzoeker.