Wie heeft het beste idee om voedselverspilling tegen te gaan in zijn/haar omgeving, wijk of elders in Rotterdam? Je hoort het 8 september tijdens de pitchavond georganiseerd door Awesome Foundation Rotterdam. De winnaar verdient 1.000 euro om het idee te realiseren.

Volg hier live de pitchavond
8 september kun je hier vanaf 20:00 uur live de pitchavond volgen.

 

Chat mee!

Meer over deze wedstrijd
Wist je dat Nederlanders gemiddeld 34 kilo eten per persoon per jaar kunnen redden door minder voedsel weg te gooien? Dat is veel toch! Hartstikke zonde! Daarom organiseert Awesome Foundation Rotterdam 8 september een pitchavond voor goede ideeën en Rotterdam Circulair ondersteunt daarbij. Tijdens de pitchavond presenteren verschillende kandidaten hun idee om voedselverspilling tegen te gaan in hun omgeving, wijk of elders in de stad. Degene met het beste idee verdient 1.000 euro om het idee te realiseren.

Wat is Awesome Rotterdam?
De Awesome Foundation Rotterdam is een lokale community. Zij willen Rotterdam meer ‘awesome’, cool, gaaf en sociaal maken en doen dat door (kleinschalige) ideeën uit de stad een boost te geven. De foundation heeft 20 trustees. Zij stellen elk 50 euro ter beschikking om in totaal 1.000 euro te geven aan de winnaar van een pitch. Zo’n pitchavond organiseren zij meerdere keren per jaar en deze hebben steeds een ander thema. Deze keer is het thema minder voedsel verspillen. Lees hier meer over de Awesome Foundation Rotterdam.

Verspillingsvrije week
Van 1 tot en met 7 september is het Verspillingsvrije week. Lees hier meer.