Afval is natuurlijk allang geen afval meer. Je kunt er namelijk van alles van maken. Wij zijn daarom op zoek naar de grootste circulaire creatieveling van Rotterdam. Dus laat zien dat afval goud waard is en post een foto of filmpje van je creatie op Instagram of Facebook onder de #vanzooinaarmooi.

De winnaar ontvangt twee tickets voor een unieke rit in het Goudtransport tijdens de straatparade van het Zomercarnaval. Je rijdt op zaterdag 27 juli tijdens het laatste deel van de route mee met de ‘Schone Straatparade’ die samen met een circulaire brassband al schoonmakend achter de deelnemers aan swingt!

Hoe kun je meedoen?

  • Je kunt een foto of video van je circulaire creatie tot donderdag 25 juli 12.00 uur posten onder de #vanzooinaarmooi De winnaar krijgt vervolgens persoonlijk bericht.
  • De jury kan alleen berichten beoordelen die openbaar zijn geplaatst met gebruik van de #vanzooinaarmooi. Op andere wijze geplaatste inzendingen worden niet meegenomen.
  • Om kans te maken moet je creatie uitsluitend gemaakt zijn van materialen die anders waren weggegooid.
  • Zorg dat op de foto of in de video duidelijk te zien is wat de functie van je creatie is of zet dit er in de beschrijving bij.
  • De winnaars stappen tijdens de straatparade op zaterdag 27 juli ter hoogte van het Weena in het Goudtransport en rijden het laatste deel van de route mee met de optocht.