Bewoners van Rotterdamse woongebouwen kregen in maart de kans om, samen met hun medebewoners, kleurrijke songfestivalaankleding voor hun studentenhuis, wooncomplex, flatgebouw of verzorgingstehuis te winnen. Tientallen gebouwen meldden zich aan en op 1 april werden de winnaars bekend gemaakt:

De bewoners van seniorenflat de Kolk in Delfshaven, woon-zorglocatie Simeon & Anna en jongeren community living Startmotor bij Zuidplein, en flatgebouw de Brink in Hoek van Holland wonnen de actie. Zij kregen circulaire SING ALONG at home pakketten om hun huiskamer én het gebouw mee te versieren! Met daarin: sokken van gerecyclede plastic visnetten, een tas en vlaggenlijn van hergebruikt materiaal, een scorekaart en een echte songfestival collectorsitem, namelijk de sjaal.

Op 6 mei werden de pakketten uitgedeeld. En dat gebeurde niet zonder een feestje!

Rotterdam Circulair
In 2030 is circulair de maatstaf in Rotterdam. Dat betekent verminderen, hergebruiken en recyclen! En dat doen we op z’n Rotterdams: met lef en met elkaar.

Wekelijks brengt Rotterdam Circulair verslag uit over circulaire Rotterdammers én ondernemers. Op de hoogte blijven?

  • Abonneer je op onze nieuwsbrief en volg ons op FacebookInstagramLinkedIn en Twitter voor het laatste nieuws op circulair gebied en handige tips om zelf aan de slag te gaan.
  • Vier jij het Eurovisie Songfestival? Check deze vijf tips! om dat duurzaam te doen