Wie viert, versiert! In de maand mei is de hele stad aangekleed met de feestelijke SING ALONG citydressing, oftewel stadsaankleding. Banners van Centraal Station tot aan Ahoy, een aftelklok in het Museumpark en drie woontorens versiert van top tot teen met het SING ALONG patroon: niet alleen Ahoy, maar heel de buitenruimte van Rotterdam is versierd!

De citydressing is voor iedereen zichtbaar. Sterker nog: de citydressing is de moeite waard om te gaan bekijken! Veel projecten zijn hartstikke circulair.  Zoals de 3D-geprinte trofee bij Centraal Station, van plastic uit Rotterdamse wateren. Daarom heeft Rotterdam Circulair twee wandelroutes en twee fietsroutes uitgezet. Zo kun je van Noord naar Zuid (lees: van het station naar Ahoy!) wandelen of fietsen langs bijzondere circulaire blikvangers. Zo vieren we, corona-proof en met iedereen het songfestival en voelen we ons in tijden van afstand toch een beetje verbonden.

Bekijk de wandelroutes en fietsroutes.

Let op: bij het openen van de klink is niet gelijk de route te zien. Vink in het linkermenu de gewenste route aan. Hij verschijnt dan in de plattegrond.