Meer weten over Rotterdam als circulaire stad?
Wilt u meer informatie over Rotterdam Circulair? Neem dan contact op met circulair@rotterdam.nl.

Ook op deze website?
Heeft u ook een organisatie in Rotterdam die actief is in de circulaire economie en wilt u op deze website? Neem dan contact op met circulair@rotterdam.nl. Heeft u interessant circulair nieuws of een leuk circulair evenement voor op de agenda in Rotterdam, laat het ons dan ook weten!

Op zoek naar startkapitaal of samenwerkingen? Kijk ook eens op CityLab010
CityLab010 is dé werkplaats voor de stad van morgen. De plek waar uw idee voor Rotterdam werkelijkheid kan worden. Op deze site plaats u het plan voor Rotterdam, om de stad te ontwikkelen tot een nóg aantrekkelijkere plek om te wonen, werken of te studeren. Zoek samenwerking met andere partijen. Anderen kunnen zich aansluiten bij het project. Met de hulp van experts kunt u het idee verder ontwikkelen tot een volwaardig plan. Is het plan klaar en ontbreekt er nog het laatste deel startkapitaal? Dan kunt u een financiële bijdrage bij CityLab010 aanvragen.

Kijk ook eens op www.ondernemen010.nl
Dit is de portal van de gemeente Rotterdam voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Hier leest u alles over regels, vergunningen, belastingen en wetgevingen waar u als (startende) (circulaire) ondernemer mee te maken kunt krijgen.