Ontdek samen met ons hoe we duurzamer kunnen leven, wonen en werken! Wij bouwen aan groen en betaalbaar Rotterdam op een gezonde planeet. Voor iedereen, nu en later. lees meer over ons

Rotterdam Circulair – dat zijn wij. Circulair? Dat betekent: het duurzamer produceren, bewuster kopen en beter wegdoen van spullen. Wij zijn Rotterdamse bewoners, ondernemers en ambtenaren. En we zijn met steeds meer.

Omdat we geld willen besparen. Omdat duurzaam leven hip is. Omdat respectvol omgaan met spullen voor ons, of in onze cultuur, heel normaal is. Omdat we de wereld willen redden. Of omdat dat voor ons bedrijf beter is. We hebben verschillende redenen, maar willen hetzelfde: een groen en betaalbaar Rotterdam op een gezonde planeet.

Doe mee!

Wij zetten ons elke dag in voor een duurzamer Rotterdam. Maar dat kunnen we niet zonder jou! Hier vind je een overzicht van dingen die je zelf kan doen.

Meld je aan voor een bijeenkomst

Rotterdam Circulair organiseert bijeenkomsten. Daar ontmoet je andere mensen die duurzamer willen leven, wonen en werken. Hier deelt iedereen haar of zijn ideeën, problemen en oplossingen. En kun je samen gaan werken, of elkaar helpen. Wij geloven dat we samen verder komen dan alleen.

De agenda

21 t/m 25 februari 2022 | Circulair Mini-Festival ‘Activisme aan het werk’

 

Heb jij een mening, een idee of wil je iets anders delen? Laat je horen!

Mail ons op: circulair@rotterdam.nl

We sturen elke maand een nieuwsbrief. Daarin lees je eerlijke verhalen. Van mensen die net als jij duurzamer proberen te leven. Over wat ze lastig vinden, of wat hen juist heel goed lukt. Je krijgt informatie over wat bedrijven en de gemeente doen om duurzamer te zijn. En je krijgt praktische tips om direct mee aan de slag te gaan.

> schrijf je in voor onze nieuwsbrief