
Het Wilde Diner (special met wildpluk & fermentatie)
Wildplukken samen met Roos van Kroos! En dit keer gaan we niet alleen op ontdekkingstocht (Voedseltuin @ Rotterdam) voor wilde kruiden, maar vertellen we je ook alle ins-outs als het gaat om fermentatie processen. We gaan zelf aan de slag om Kombucha te maken!
Buitenspelen in de wereld van wilde kruiden.
Een echt natuurgevoel midden in de stad, buitenspelen dus! Op een prachtige locatie samen koken op open vuur én lekker kokkerellen, hout hakken en vuur maken. Dat kan met het Wilde Diner! En je gezelschap? Dat bepaal je helemaal zelf.
Welkom in de Voedseltuin! Start met een lekker kop koffie of thee en ga daarna mee op een ontdekkingstocht tijdens de wildpluk wandeling, waar je alles leert over wilde kruiden. Vervolgens kook je een heerlijke stoof in een gietijzeren pan boven het vuur of bak je een pizza in de buitenoven.
Tijdens deze editie gaan we aan de slag met fermentatie om zelf Kombucha te maken.
PS: Wist je bijvoorbeeld dat je met Daslook ontzettend lekkere pesto kunt maken?
Klik hier voor meer informatie.