Pop-up restaurant SoepGoed à la Het Nieuwe Nassen
Op maandag 9 september zet kok Arnold Bergshoeff samen met chef en Het Nieuwe Nassen ambassadeur Perry de Man de overschotten uit het e-commerce distributiecentrum van Hoogvliet supermarkten omzetten in supergoede soep! Met deze actie willen ze chefs in Rotterdamse horeca inspireren om slimmer om te gaan met hun voorraad, en het belang van het verminderen van voedselverspilling benadrukken. Het resultaat kun jij de volgende dag komen proeven.
Pop-up restaurant SoepGoed à la Het Nieuwe Nassen
Dinsdagochtend stapt Arnold al vroeg op de bakfiets met de klaargemaakte SoepGoed, de soep gemaakt van overschotten. Op het Stadhuisplein wordt hij wederom opgewacht door zijn rasechte Rotterdamse collega Perry. Deze twee topkoks runnen voor één dag samen een pop-up restaurant met op het menu: een verse, gerse kom SoepGoed. Gratis en voor niets, want jouw mening is goud waard!
Datum: Dinsdag 10 september
Tijd: 11:00 – 14:00 uur
Locatie: Stadhuisplein – nabij het monument voor alle gevallenen