
Week van de circulaire economie: verspillingsvrij diner in Blijdorp
Flip the menu en schuif aan bij Het Grote Nieuwe Nassen Diner in Diergaarde Blijdorp: een smaakvolle avond vol plantaardige gerechten en mooie verhalen, geïnspireerd op het dieet van de dierentuinbewoners.
Terug naar een eetpatroon waarin planten de hoofdrol spelen – een keuze die goed is voor mens, dier en milieu. Tijdens de Week van de Circulaire Economie slaan Het Nieuwe Nassen en Diergaarde Blijdorp de handen ineen voor een onvergetelijke avond.
Het Nieuwe Nassen-ambassadeurs Perry de Man en Pepijn Schmeink serveren samen met Blijdorp-chef Edwin Allen een smaakvol viergangendiner. Uitsluitend plantaardige gerechten, geïnspireerd door de eetgewoonten van verschillende planteneters uit Blijdorp. Het Grote Nieuwe Nassen Diner wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Rotterdam en Rotterdam Circulair.
Menu gekozen door kinderen
Het diner is in februari gekozen door het Kidspanel van Diergaarde Blijdorp. Zij mochten de zes gerechten gaan proeven en het nieuwe menu gaan kiezen.