Verspillingsvrije lunch bij De Gaarkeuken
Arnold gaat dit keer met kok Walter Sanda aan de slag – de kok van De Gaarkeuken die geregeld bij het distributiecentrum van Shareaty binnenloopt om overschotten op te halen voor zijn gerechten. Walter is een meester in koken met overschotten. Wekelijks bereidt hij meerdere maaltijden voor gasten in buurthuizen en sociale cafés, zodat elke Rotterdammer gezond kan eten.
Arnold en Walter bereiden samen een heerlijke tweegangenlunch, gemaakt van ingrediënten die de supermarkt niet haalden. Uiteraard krijg je hier ook een vers, gers kopje SoepGoed, plus een ander verspillingsvrij gerecht. Kom gezellig langs, en proef hoe lekker verspillingsvrij kan zijn. Jij bepaalt wat je betaalt.
Datum: Woensdag 11 september
Tijd: 12:00 – 13:30 uur
Locatie: Persoonshaven 650, Rotterdam
Aanmelden is niet nodig. Jaarlijks haalt het team van Shareaty enkele honderduizenden kilo’s overschotten op, dus er is genoeg voor iedereen.